Η πόλη μου ,το Ηράκλειο

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Ευχές από το νηπιαγωγείο μας!!!

 Η τελευταία μέρα του χρόνου που θα είμαστε στο σχολείο έφτασε... Η αυλή μας πλημμύρισε με τραγούδια, χορούς, αγκαλιές και πολλή πολλή αγάπη...

Το Α1 σας εύχεται χρόνια πολλά με υγεία και χαρά!!!



Το Α2 σας εύχεται γιορτές γεμάτες με αγάπη, με αγκαλιές και με πολλή πολλή μαγεία!!! Να αγαπάτε δυνατά, να χαμογελάτε με την καρδιά σας και να πιστεύετε στο καλό που υπάρχει εκεί έξω και κυρίως μέσα σας!!!



Το Α3 εύχεται αυτά τα Χριστούγεννα όλα τα παιδιά τής γης να βρουν το τυχερό αστέρι τους που θα είναι ο φύλακας άγγελος τους για μία ζωή!!! Καλές γιορτές με υγεία, χαρά και όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας ανθρώπους!!!




Το Α4  εύχεται αυτά τα Χριστούγεννα να αναστήσουν το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, να ζεστάνουν τις καρδιές τους και να χαρίσουν σε όσους αγωνίζονται την ζωή που τους αξίζει!!!



Το Α5 σας εύχεται ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό 2023!!!




Το Α6 εύχεται οι μέρες των Χριστουγέννων να μεταφέρουν την μαγεία τους στο σπίτι σας και ο Άγιος Βασίλης να εκπληρώσει τις ευχές όλων!!! Λαμπερά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία, αγάπη, όνειρα και χαμόγελα!!!




Και μην ξεχάσετε...το βράδυ της παραμονής ανοίξτε τα αφτιά και την καρδιά σας και μπορεί να ακούσετε τα καμπανάκια του έλκηθρου που πετά στον ουρανό και φέρνει τη μαγεία!!!

Θα τα ξαναπούμε του χρόνου!!!

Καλές γιορτές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: