Η πόλη μου ,το Ηράκλειο

Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Ένας διαφορετικός εθελοντής στο σχολείο μας

 Μια διαφορετική δράση και με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Μαΐου 2021 με το εγκεκριμενο από το Ι.Ε.Π. εκπαιδευτικό πρόγραμμα ”ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ:Μέλη της Οκογενείας μας” της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας http://www.pfpo.gr . 

Το πρόγραμμα εφαρμόστηκε σε δυο τμήματα του  Νηπιαγωγείου μας(Β4 με την κ.Χονδροζουμάκη Θένια και τον κ. Ευθύμη Γκουγκούτση και Β6 με την κ.Φαίη Νάκη και την Σιδώρη Αθηνά). 

Από την ΖΩΦΟΡΟ συμμετείχε η έμπειρη εθελόντρια  και αρμόδια του προγράμματος κ Χρυσούλα Παπαδάκη ενώ από την Ομάδα Παιδείας του Δήμου

 Ηρακλείου https://www.facebook.com/ethelontespaideias

η εκπαιδευτικός κ. Εύα Στεφανάτου.

Τα παιδιά συμμετείχαν με ενθουσιασμό στο πρόγραμμα, με μεγάλη διάθεση και χαρά ανταλλάσσοντας συναισθήματα αγάπης, υπευθυνότητας, αλληλεγγύης με τους εισηγητές αλλά και τον εθελοντή του προγράμματος τον Όσκαρ που πάντα με υπομονή και αγάπη  καλοδέχεται τα παιδιά.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εθελοντές για τις χρήσιμες πληροφορίες τους και ιδιαίτερα την αρμόδια Αντιδήμαρχο Δ.Μαλεβιζίου για θέματα διαχείρισης Αδέσποτων κ. Λυρώνη Χρύσα που προωθεί σχετικά προγράμματα ευαισθητοποίησης στα σχολεία του Δήμου μας. 




πηγή φωτογραφίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: