Η πόλη μου ,το Ηράκλειο

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Ευχαριστήριο για την προσφορά τους!

 Η αλληλεγγύη και η προσφορά είναι αξίες που χαρακτήριζαν και χαρακτηρίζουν πάντα το σχολείο μας και όσους ανήκουν σε αυτή την κοινότητα αλλά και έξω απ'αυτήν. Αυτό αποδεικνύεται με πράξεις καθημερινά είτε από γονείς, φορείς, συλλόγους,τοπική αυτοδιοίκηση ειδικά τώρα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Γι'αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ:
Την Αναπτυξιακή Εταιρεία Γέργερης Α.Ε (ΡΟΥΒΑΣ-Φυσικό Επιτραπέζιο Νερό)και ιδιαίτερα τον κ.Ρολάκη(γονέας), για την δωρεά μιας παλέτας νερού Ρούβας.
Την εταιρεία papaki.gr, και ιδιαιτέρως τον κ.Παπαδάκη Γιάννη για την προσφορά 3 κεντρικών μονάδων υπολογιστή,για τις ανάγκες του σχολείου μας!
Τον πρόεδρο κ. Ανδρέα Χατζηδάκη και τα μέλη του Branch MΙΝΟΑS της Λέσχης ASKLIPIOS Μedical Lions Club για την προσφορά κουρτινών, 50 τεμαχίων που τοποθετήθηκαν στα παράθυρα των αιθουσών διδασκαλίας του νέου σχολείου μας έτσι ώστε να γίνει ο χώρος μας πιο ευχάριστος και ζεστός για όλους μας.
Τον Σύλλογο Μαλβαζία, για τον δανεισμό laptop κατά την διάρκεια τηλεκπαίδευσης για να στηριχθεί η εξ αποστάσεως διδασκαλία μας.
Τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ.Μενέλαο Σκουλούδη γιατί ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας για αναβάθμιση ταχύτητας Internet για την καλύτερη απόδοση στις τηλαδιασκέψεις.
Τον κ.Κλινάκη(γονέας) υπάλληλο του ΟΤΕ για την ταχύτατη εξυπηρέτηση στην αναβάθμιση του δικτύου.
Τον Σύλλογο Γονέων για την αμέριστη συμπαράστασή του και για τα δωράκια που ετοίμασε για το κόψιμο της βασιλόπιτάς μας.
Την κ.Μαριάννα Kαλαϊτζή,Μουσικό(γονέας) για την εκμάθηση μουσικής παιδείας κάθε Παρασκευή στα παιδιά μας.
Τον Διευθυντή του Δημοτικού σχολείου Αγίας Πελαγίας για την προσφορά χαρτικών στο σχολείο μας.
Την Μυρτώ Μιχελάκη για τις μαγειρικές και ζαχαροπλαστικές απολαύσεις που μας προσφέρει.
Και όλους τους αφανείς "ήρωες".
Σας Ευχαριστούμε πολύ!
Η Δ/νση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας.











Δεν υπάρχουν σχόλια: