Η πόλη μου ,το Ηράκλειο

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Χριστουγεννιάτικες Δράσεις

Τελευταία Παρασκευή πριν κλείσουν τα σχολεία και με αφορμή τις Χριστουγεννιάτικες μας δράσεις με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα η μέρα μας ξεκίνησε ψάλλοντας τα παραδοσιακά κάλαντα στo S/M Σκλαβενίτη με την συνοδεία του Γιώργου Στρατάκη και τις παιδικές μας φωνούλες. 


  


Στο τέλος η επιχείρηση Σκλαβενίτης δεν ξέχασε τα ήθη και τα έθιμα και μας ανταπόδωσε, με γλυκό κέρασμα του μικρούς καλαντάδες. 




Στη συνέχεια γυρίσαμε στο σχολείο μας, περιμένοντας τον δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα, την Αντιδήμαρχο Παιδείας Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου και τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μενέλαο Σκουλούδη οι οποίοι δέχτηκαν με ευχαρίστηση την πρόσκληση μας, κρατώντας το καθιερωμένο γούρι για την Καλή Χρονιά και μικρές εκπλήξεις για τα νηπιάκια του Μαλεβιζίου. Η μέρα τελείωσε με ένα γλυκό  κέρασμα από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.
  




Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις μας με τον Αη Βασίλη να έρχεται να μοιράζει δώρα μέσω του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων στο σχολείο μας και τα ξωτικά του να βάφουν τα παιδάκια μας(face painting).







Δεν υπάρχουν σχόλια: