Η πόλη μου ,το Ηράκλειο

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΕΛΕΤΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟ

 

Αγαπητοί γονείς, αγαπητά μας παιδιά.

 

Ήρθε η ώρα να σας υποδεχτούμε με πολλή χαρά, στο νέο μας Νηπιαγωγείο,(όπισθεν Σ/Μ Σκλαβενίτης)

την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 9:00π.μ., πραγματοποιώντας τον αγιασμό του σχολείου μας. 

 Τα παιδιά θα τα συνοδεύσετε στο σχολείο, φορώντας όλοι τις μάσκες σας και θα παρακαλούσαμε να υπάρχει μόνο ένας συνοδός με το παιδί για να μπορούμε όλοι μαζί να τηρήσουμε τις ανάλογες αποστάσεις και να μπορέσετε και εσείς να παρευρεθείτε μέσα στον αύλειο χώρο του σχολείου. Αμέσως μετά τον αγιασμό θα αποχωρήσετε και την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου ξεκινάμε με το εξής ωράριο: 8:15π.μ -8:30π.μ  ώρα προσέλευσης και ώρα αποχώρησης για όλα τα παιδιά στις 11:00π.μ εκτός ιδιαίτερων περιπτώσεων που θα χρειάζονται ίσως διαφορετικό χρόνο προσαρμογής. Θα κρατάνε στο τσαντάκι τους και το δεκατιανό τους.

 Το πρωί της Δευτέρας θα εισέρχεστε στην αυλόπορτα όπου θα υπάρχει εκπαιδευτικός και θα σας κατευθύνει στο ανάλογο τμήμα. Στην πόρτα του τμήματός σας θα παραδίδετε το παιδί σας στην/ον  εκπαιδευτικό σας και θα αποχωρείτε. Το ίδιο και στην αποχώρηση. Η πόρτα θα ανοίξει στις 11:00π.μ για να παραλάβετε τα παιδιά σας με τον ίδιο τρόπο, τηρώντας πάντα τις αποστάσεις και φορώντας τις μάσκες σας. Ονόματα των παιδιών θα υπάρχουν την πρώτη μέρα σε κάθε τμήμα απέξω για διευκόλυνση δική σας. Την Δευτέρα μετά την άφιξή σας και την παράδοση των παιδιών, θα μείνετε στις 8:30π.μ.,για λίγο, για να σας ενημερώσουμε για το ωράριο της Τρίτης και να συζητήσουμε κάποιες λεπτομέρειες για την τήρηση μέτρων και για τα δρομολόγια τα οποία θα ξεκινήσουν την Τετάρτη.

Θα παρακαλέσουμε για την συμπαράστασή σας και την κατανόησή σας στην τήρηση μέτρων και οδηγιών για την διευκόλυνση του εκπαιδευτικού μας έργου αλλά και την διασφάλιση της υγείας όλων μας.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

 

                                                                                                                                             Με εκτίμηση

    Η Δ/ντρια και ο  Σύλλογος Διδασκόντων

 του 1ου Νηπ/γείου Αγίας Μαρίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια: