Η πόλη μου ,το Ηράκλειο

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Αγαπητοί γονείς, αγαπητά μας παιδάκια.

Η περίοδος που διανύουμε όλοι μας είναι πρωτόγνωρη και μας γεμίζει άγχος και ανησυχία ιδιαιτέρως για την υγεία μας. Όπως όλοι γνωρίζουμε ο  κορωνοϊός είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο που μεταδίδεται πολύ γρήγορα. Γι αυτό δεν πρέπει να μας ανησυχεί στην παρούσα φάση τίποτε άλλο παρά μόνο η υγεία μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να μένουμε μέσα στο σπίτι. Σαφώς είναι πολύ δύσκολο για όλους και ιδιαίτερα για εσάς τους γονείς με μικρότερα παιδιά που πρέπει να βρείτε τρόπους να τα απασχολείτε.
Και για εμάς δεν είναι εύκολο. Μας λείπει η τάξη μας, μας λείπουν τα παιδάκια μας, μας λείπει η καθημερινή επαφή μαζί σας και με το σχολικό περιβάλλον. Από την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε όσο μπορούμε με επίλυση αποριών, με ιδέες απασχόλησής τους μέσα στα πλαίσια της εκπαιδευτικής μας διαδικασίας αλλά και μέσα στα πλαίσια που μας επιτρέπεται μέσω της Τεχνολογίας.
Για να υπάρχει  επαφή μεταξύ μας σε πρώτη φάση, μπορείτε να μπαίνετε μέσα στο blog του σχολείου και εκεί υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα θέματα που τα έχουμε επεξεργαστεί στο παρελθόν και να παίρνετε ιδέες αλλά και να ενημερωνόσαστε μέσα από κει.
Αυτό είναι το link: 1onipiagogeioagmarinas.blogspot.com
Επίσης έχουμε κάνει ομάδα στο facebook με το όνομα 1ο 7/ΘΕΣΙΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ όπου εκεί μπορείτε να παρακολουθείτε κάποιες δράσεις αλλά και αναρτήσεις που αφορούν ιδέες, κατασκευές, εργασίες, ζωγραφιές παιδιών που θέλετε να ανεβάζουμε(χωρίς πρόσωπα παιδιών).Οτιδήποτε θέλετε να στέλνετε ή οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε σε mail που έχουμε δημιουργήσει γι αυτό τον σκοπό: 1nipagmarin@gmail.com
Στην πορεία θα σας στέλνουμε σε αυτά τα link και κάποια εκπαιδευτικά προγραμματάκια τα οποία μπορείτε να εγκαταστήσετε και να τα δουλεύουν τα παιδιά.
Ευχή όλων μας να βγούμε απ’αυτή την δοκιμασία υγιείς, δυνατότεροι και σοφότεροι.

Με εκτίμηση
Η Διευθύντρια και οι Νηπιαγωγοί του σχολείου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: