Η πόλη μου ,το Ηράκλειο

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Γιορτή Μητέρας 15 Μαίου

Για άλλη μια χρονιά συμμετείχαν τα νήπια μας σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Δ.Μαλεβιζίου"Μαλβαζία"αφιερωμένη στην μητέρα στις  15 Μαΐου 2016 στο Τεχνόπολις στην Αμμουδάρα με ένα πολύ συγκινητικό αφιέρωμα στην Μάνα με την Μαρία Σφυράκη και την Έλενα Νικολαντωνάκη από την ομάδα «Κουκλο-βατώ».
 Τον χώρο στόλισαν οι ζωγραφιές των νηπίων από όλα τα Νηπ/γεία της Αγ.Μαρίνας (1ο,2ο,3ο)και τραγούδησαν ένα τραγουδάκι για την μανούλα.
Ο Σύλλογος «Μαλβαζία» παρουσίασε τις δράσεις του "κοπτικής ραπτικής" και "deqoupage" με επιμορφώτριες την κ. Αργυρώ Πατακιούτη Τριγώνη και Σαρρή Ελένη .
Ο χώρος του Τεχνόπολις στολίστηκε με τα απίθανα δημιουργήματα των επιμορφωμένων(αρχάριων και προχωρημένων) από την εταιρία rstshirts.gr στο τμήμα της κοπτικής και αντίστοιχα  με τα έργα από το τμήμα deqoupage.
Ο Σύλλογος μοίρασε τις σχετικές βεβαιώσεις στις επιμορφούμενες,τις ευχαρίστησε για την συνεργασία τους και τους ευχήθηκε  « εις ανώτερα».

 Επίσης προς τιμή της γιορτής αυτής μοίρασε πανέμορφα φυτά στις μαμάδες και ευχήθηκε "χρόνια πολλά "και να είναι πάντα καλά να φροντίζουν και να χαίρονται τα παιδάκια τους!!
Η εκδήλωση έκλεισε με τραγούδια αφιερωμένα στην μανούλα από τις παιδικές φωνούλες της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Ηρακλείου υπό την Διέυθυνση του Ιωάννη Ιδομενέως.
Στο τέλος προβλήθηκε  παιδική ταινία, προσφορά από το Τεχνόπολις.





Δεν υπάρχουν σχόλια: