Η πόλη μου ,το Ηράκλειο

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Το Νηπ/γείο μας κοντά στους πρόσφυγες μέσω της πρωτοβουλίας του Δ.Μαλεβιζίου



Δεν θα μπορούσε να αδιαφορήσει το σχολείο μας και ιδιαίτερα οι γονείς μας σε όλο αυτό το δράμα που εξελίσσεται δίπλα μας....
"Άνθρωποι στις λάσπες ...,νηστικοί για μέρες...άρρωστοι χωρίς φάρμακα ....μικρά παιδιά να ζητούν κουβέρτες και ρούχα για να ζεσταθούν αντί παιχνίδια ..."
Τα παιδάκια μας στο σχολείο εδώ και μέρες δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να συζητούν σε παρεούλες αυτά που βλέπουν στην τηλεόραση και αυτά που ακούν από τους μεγαλύτερους....
Η ικανοποίηση στα μάτια τους απερίγραπτη... όταν μαζί με τους γονείς τους,τοποθετούσαν τα πράγματα στο σχολείο μας!...."κυρία και εμείς τα βοηθάμε....έλεγαν"
Έτσι λοιπόν, μας δόθηκε η ευκαιρία να συμβάλλουμε και εμείς στην Πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διάρκειας, ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες που έχει αναλάβει η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου σε συνεργασία με όλα τα τοπικά συμβούλια του Δήμου και τη σχολική κοινότητα.
Μπράβο ..πολλά μπράβο στα παιδάκια μας και στους γονείς μας που ανταποκρίθηκαν άμεσα και γέμισε το σχολείο μας πράγματα που θα διατεθούν στους πρόσφυγες!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: